a fost odată ca niciodată…

povestea mea
Cam așa încep mai toate poveștile, însă povestea mea nu este desprinsă dintr-o lume fantastică, înconjurată de dragoni, prințese, cavaleri și zâne magice. Povestea mea începe din momentul în care am devenit mama. Transformarea mea a fost magică odată cu nevoile băieților mei de a descoperi lumea, împreună cu dorința mea de a le crea o imaginație bogată, plină de povești. 
La un moment dat, poveștile clasice citite seară de seară numai ofereau acel element de plăcere, surpriză, magie și nerăbdare. Așa că după un timp am început să le inventez poveștile, așa cum am știut eu mai bine. În fiecare seară făceau cu rândul și mă rugau să le spun o poveste nouă. Ei veneau cu titlul poveștii, iar eu completam conținutul.
 „Mami, mami, poți să ne spui în seară asta o poveste cu un dromader și o piatră cu aripi? Sau una cu o veverița drăguță și drăgălașă?”
Mai toate creațiile cusute de mine au într-o oarecare măsură ideile lor din poveștile inventate de-alungul anilor. La acestea s-au adăugat diverse personaje cunoscute din diverse povestioare. De aici și ideea numelui dat de mine siteului și anume “Păpușa din Poveste”.
În prezent băieții mei au crescut, fiecare zburând către o altă etapă a copilăriei lor, însă eu nu am încetat să trăiesc în această lume magică și să aduc bucurie și veselie copiilor și părinților prin creațiile mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *