Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.papusadinpoveste.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Folosirea, incluzand accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra, se supune termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare si implica acceptul tacit al dumneavoastra cu privire la acestia. Crearea unui cont sau completarea unui formular de contact pe site-ul www.papusadinpoveste.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Acesti termeni si conditii reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti. www.papusadinpoveste.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Inainte de a face completa datele dumneavoastra puteti solicita informatii suplimentare la papusadinpoveste@gmail.com sau telefonic la 0747.027.806.

 DEFINITII

Acest site este intretinut si administrat de PAPUSA DIN POVESTE denumit in continuare Prestator. Adresa web www.papusadinpoveste.ro este proprietatea Prestatorului. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.papusadinpoveste.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.papusadinpoveste.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce completeaza un formular.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Clientului.

Continut – fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.papusadinpoveste.ro

Prestator –  PAPUSA DIN POVESTE cu sediul in Bucuresti.

 DREPTURI DE AUTOR

PAPUSA DIN POVESTE cu sediul in Bucuresti, este autorul site-ului www.papusadinpoveste.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

Prestatorul isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari site-ului www.papusadinpoveste.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Utilizatori in acest sens.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Detalii legate de prelucarea datelor personale gasiti aici

Prestatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de e-mail papusadinpoveste@gmail.com sau telefonic la 0747.027.806.

Prin accesarea site-ului www.papusadinpoveste.ro, folosirea, vizitarea, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca Utilizatorul consimte primirea notificarilor, informarilor si ofertelor promotionale de orice fel de la Prestator.

 DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

Continutul site-ului www.papusadinpoveste.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. In eventualitatea in care pretul sau imaginea produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar plata nu s-a efectuat inca, Prestatorul isi rezerva, iar Utilizatorul recunoaste dreptul exclusiv al Prestatorului de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Utilizatorul in cel mai scurt timp de la data sesizarii erorii, despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Prestatorului (inclusiv orice raspundere comerciala, despagubiri, etc), fata de orice Utilizator, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, nu va putea depasi valoarea sumelor incasate de Prestator de la Utilizatorul respectiv.

Prestatorul nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel pentru functionarea site-ului www.papusadinpoveste.ro;

Prestatorul se preocupa ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, sa fie cat mai precise.

Prestatorul nu este raspunzatoar pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, Prestatorul nu este raspunzator.

 INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru completarea unui formular pe site-l www.papusadinpoveste.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Prestatorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 PRETURI

Preturile produselor si serviciilor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Prestatorul va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele si serviciile afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Prestator.

Valoarea unei comenzii care inca nu a fost livrata, nu se modifica daca produsele din comanda au intrat sau iesit dintr-o promotie ce a inceput, respectiv terminat, dupa efectuarea comenzi

PLATA

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate:
– Plata ramburs


In cazul confirmarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

LIVRAREA

Livrarea se efectuaza prin curier rapid sau prin posta romana, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija pentru a asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii. Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.papusadinpoveste.ro, este de minim 48 de ore si maxim 30 de zile din momentul confirmarii ferme a comenzii si a confirmarii telefonice catre Utilizator a disponibilitatii produselor. In cazuri exceptionale, cu acordul UtilizatoruluiVanzatorul poate mari termenul de livrare.

 

TRANSPORTUL

Comenzile sunt livrate folosind serviciile de curierat. Contravaloarea transportului produselor nu este inclusa in pret. Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Utilizatorul va achita contravaloarea transportului.

 

RETUR DE PRODUSE

Toate retururile trebuie facute cu “verificare” – verificarea coletului inaintea primirii. In caz contrar returul poate fi refuzat fara nici o notificare prealabila din partea vanzatorului. 

Produse ce v-au fost livrate gresit.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Vanzator.

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. In cazul in care inlocuirea nu este posibila sau nu se efectueaza in maxim 15 zile lucratoare, se poate solicita rambursarea contravalorii produsului comandat. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Vanzator iarrambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala Utilizatorului. 

Renuntarea la cumparare.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Utilizatorul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, in caz contrar Vanzatorul poate refuza coletul. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.papusadinpoveste.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.papusadinpoveste.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.papusadinpoveste.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Utilizator si Prestator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si ConditiiUtilizatorul  isi asuma in totalitate raspunderea.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 01.08.2018 – www.papusadinpoveste.ro